• Skicka E-Post
 • Hitta Hit
 • 0155-319 00
 • Öppet Idag:

  Oxbom

  • Måndag 10:00 - 17:00
  • Tisdag 10:00 - 17:00
  • Onsdag 10:00 - 17:00
  • Torsdag 10:00 - 17:00
  • Fredag 10:00 - 17:00
  • Lördag 10:00 - 13:00
  • Söndag Stängt

Buster

Buster

 Vi har sålt Buster sen 1993 och har under dessa år skaffat oss en gedigen kunskap om Sveriges populäraste aluminiumbåtar, klicka på länken nedan så får du veta mer !

LÄS MER OM BUSTER 2019 HÄR

 

Aluminium Hull Technology by Buster

Buster Boats är Europas största designer och producent av aluminium­båtar. Av de fler än 125 000 båtar som vi har sjösatt under sex decenniers verksamhet är de allra flesta ännu i bruk.
Vår planering har alltid styrts av en kompromisslös strävan efter hållbarhet, användbarhet samt förstklassiga sjöegenskaper. Detta kombinerat med generationer av industriell hantverkserfarenhet har skapat en kvalitet som bland båtfolk blivit en legend: Buster.
AHT – Aluminium Hull Technology by Buster – är ett bevis på 60 års erfarenhet och kompetens, samt vår kontinuerliga strävan att hela tiden förbättra våra båtar.

Aluminiumbåtar sedan 1955

Marinaluminium är lätt men hållbart, det tål stötar, repor samt bottenkänningar utan strukturell deformering. Det upptar inte vatten, det brinner inte och spricker inte. Det tål extrema temperaturer och väder – därför kan man utan bekymmer förlänga båtsäsongen från tidig vår till sen höst med en Busterbåt.

Hållbara konstruktioner och goda prestanda

De innovativa lösningarna i våra skrov kombinerat med förstklassiga material samt kontinuerlig testning i krävande havsförhållanden garanterar säkra köregenskaper, god prestanda samt långlivade båtar. Våra lösningar för att styva upp skrov gör båtarna hållbara och stabila att köra utan att göra dem tunga. Våra styva akterspeglar gör det även möjligt med höga motorstyrkor och våra omsorgsfullt designade skrov gör båtarna säkra även i grov sjö. Ljudisoleringen i skrovsidor och bottnar är ytterligare garantier för tysta skrov. I planeringen utnyttjar vi både modern 3D teknologi samt FEM analys för att simulera verkliga omständigheter. När man tillägger  rigorös provkörningsverksamhet samt prototypbygge, resulterar detta i båtmodeller som blir legender redan under sin livstid.

Mångsidig och lätt att underhålla

En Busterbåt behöver du inte skura, vaxa eller använda tid på onödigt båtunderhåll. Det vardagliga båtunderhållet sköter du enklast med Buster båtunderhållsprodukterna. Kraven på antifouling varierar lokalt; kolla med din Buster återförsäljare vad som är lämpligt för dina hemvatten. I krävande havsförhållanden kan AluSafe antifoulingfärgen kräva mekanisk rengöring tidvis under säsongen. Med din Buster kan du i varje fall utan bekymmer göra strandhugg på både klippor och skär. Du kan lasta båten full utan att de slitstarka ytorna tar skada.
Buster är en mångsidig båt. Tack vare de olika layout- och utrustningsalternativen lämpar den sig utomordentligt väl för transporter till sommarstugan, utfärder, fiske, vattensport med mera. Buster fungerar även som en bra ”packåsna” för utrustning och bagage samt som förbindelsebåt.