Skip to main content
Aktuellt

2019, ett förändringens år

By 2018-08-01december 11th, 2019No Comments

Under våra första 53 år har vårt utbud av varor och tjänster varierat med efterfrågan från våra kunder. Södra Sörmland har alltid varit viktigast men våra produkter har ofta sålts över hela Sverige.

Båtverksamheten i Oxelösunds Båt & Motor flyttade under sommaren 2019 till Fiskehamnen där vi delar lokaler med Oxelösunds Båtvarv. Den ”nya” verksamheten kommer att skötas och drivas vidare av Erik & Daniel Berg med Daniel Josefsson som medhjälpare. Den nya konstellationen kommer att fokusera främst på motorförsäljning, service, reparationer och förvaring av båtar med utombordare. Yamahas produkter blir även i fortsättningen huvudprodukten. Tillbehörsbutiken drivs av Oxelösunds Båtvarv.

I samband med detta lanserar vi nu även en ny hemsida som är anpassad för den nya verksamheten och som har fått ett lite yngre och modernare snitt. På den nya hemsidan kommer man inte bara att kunna läsa om våra tjänster, vi kommer även att lägga ut nyheter i verksamheten och branchen. Man kommer även att ta del av erbjudanden i vår försäljningsblogg.

Välkomna till nya Båt & Motor i Oxelösund och som numera även går under namnet ”Oxbom”!